Sikker betaling

Sikker betaling til den private forbruger som ønsker at kunne handle brugt uden at bekymre sig.

Kvinde der foretager sikker betaling med symblepays app

Vi passer på dine penge mens du køber 

Handler lavet igennem Symblepay appen sker gennem en true-escrow løsning, der betyder at vi holder dine penge på vores sikrede konto indtil, du har modtaget den vare du har aftalt at modtage af sælger. Pengene holdes helt indtil du har været inde i appen og godkende at den modtagne vare er hvad du blev lovet. 

Vær sikker på hvem du handler med 

Alle brugere af Symblepay appen skal oprette sig med MitID og efterfølgende bekræfte sig med et mobiltelefonnummer og CPR-nummer. Dette sikre at du altid ved hvem du handler med, og gør det tæt på umuligt at svindle.

Mand der modtager pakke med sikker betaling gennem symblepay
Sikker betaling og forsikring

Din vare er forsikret mens du sælger

Forsendelser købt igennem Symblepay appen er forsikret gennem Tryg. Varen spores gennem track-and-trace og forsvundne eller ødelagte pakker dækkes af forsikringen. Formår køber ikke at returnere din vare i samme stand som da du sendte den, så dækker forsikringen også. 

Nordens stærkeste samarbejde 

Appen leveres i samarbejde med Vipps MobilePay som den foretrukne indbetalingsmetode og Tryg som forsikringspartner. Begge er top-of-class i deres respektive felt og sikrer at du som bruger får den tryggeste og bedste oplevelse i at handle brugt i den cirkulære økonomi. 

Sikre betaling og nordens stærkeste samarbejde
Sikker betaling i en cirkulær økonomi

En tryg cirkulær økonomi 

Det at Symblepay appen bringer tryghed til den cirkulære økonomi gør at du som forbruger kan handle mere brugt uden at skulle være bange for at blive snydt. Dette håber vi vil forøge handler foretaget i den cirkulære økonomi og dermed mindske handler af nye varer. Dette er godt for den enkeltes pengepund men også godt for vores alles miljø da dette mindsker CO2-fodaftrykket. 

Vipps logo
Mobilepay logo
Tryg logo

"Har gjort mig endnu en god handel over Symblepay. Kan klart anbefales, og dejligt man er dækket som sælger og som køber 🙂 ‍''

Tobias Terp Duun

Mangler du eller din forretning en

escrow-løsning?

da_DKDansk